Angelica Svanberg

Om företaget

Jag heter Angelica Svanberg och arbetar som grafisk formgivare och webdesigner. Jag startade företaget våren 2009 efter många år på reklambyrå. Eftersom jag bor i Lysekil på västkusten blir havet och naturen en viktig inspirationskälla i mitt arbete.

Snyggt och effektivt

Mitt mål är att hjälpa dig och ditt företag att kommunicera effektivt och synas på rätt ställe. Uppdragen varierar stort, allt från det lilla visitkortet till hemsidor och större trycksaker. Stilrent och användarvänligt är mina ledord. Jag är med hela vägen från idé till färdig produkt. Jag är noggrann och det är alltid viktigt att du som kund är nöjd med slutprodukten.

Ensam är inte alltid stark

För att hitta helhetslösningar för dig som kund arbetar jag i nätverk tillsammans med fotografer, copywriter, programmerare, illustratörer och reklambyråer. På det viset skapas en kostnadseffektiv och specialiserad arbetsgrupp. Jag levererar tjänster inom överenskomna tider och till offererade priser.

Är medlem i Svenska Tecknare, en medlemsstyrd organisation för visuella kreatörer, illustration, grafisk design, animation och serier.Bild av Per-Olov Magnusson, Medlemskoordinator/Personal, Coop Väst

”Jag har arbetat med Angelica i samband med framtagandet av COOP-Väst årsbroschyr. Angelica har samverkat med oss under ett antal år och jag har jobbat med henne under de två senaste årens broschyrer. Materialet tas alltid fram i dialog med oss som beställare och mycket uppskattat är den återkoppling som görs kontinuerligt. Företaget kan vara behjälplig med allt från text, bild till tryck om så önskas då Angelica har kontakter inom dessa områden. Texterna och bilderna upplevs som väl sammanhängande och komponerade på ett förtroendeingivande och språkligt korrekt sätt. Dialogen är kontinuerlig: från start, idédiskussion, genomförandeprocess till färdig produkt.”

Per-Olov Magnusson, Medlemskoordinator/Personal, Coop Väst
Bild av Bengt-Olof Gustafsson, VD Helab Automation & Elinstallationer AB

”Jag är mycket nöjd med Angelica Svanbergs arbete då hon tar ett helhetsansvar och presenterar kostnadseffektiva lösningar, snyggt och stilrent. Det är enkelt att jobba med Angelica då hon har bred erfarenhet och ett stort kontaktnät”

Bengt-Olof Gustafsson, VD Helab Automation & Elinstallationer AB
Bild av Bettina Salesjö, Direktörska Strandflickorna

”Angelica har hjälpt oss med våra annonser både i sociala medier och i tryck under många år och vi kan verkligen rekommendera henne till bästa! Oavsett om du har en egen färdig idé om hur du vill ha din annonsering eller om du behöver hjälp med innehållet så är Angelica ett perfekt bollplank, alltid positiv, snabb, flexibel utöver det vanliga och otroligt proffsig.”

Bettina Salesjö, Direktörska Strandflickorna
Bild av Christina och Ulf, Axelson Information AB

Effektiv. Kreativ. Målinriktad. Noggrann. Pålitlig.
Det är så vi uppfattar Angelica efter att ha samarbetat med henne i en rad olika projekt under flera år. Dessutom är hon väldigt trevlig!

Christina och Ulf, Axelson Information AB
Bild av Agneta Lindgren, Projektledare Medflyttarservice

”Att beställa uppdrag från Angelica känns alltid tryggt, kul och spännande! Angelica genomför sina uppdrag med ett tydligt mål, med högsta kvalité och med nya kreativa idéer. Hon bjuder in mig till dialog och till samarbete i processen mot mål på ett positivt och ödmjukt sätt. Hon har ett mycket behagligt och professionellt förhållningssätt till mig som kund, och det med ett stort hjärta. Jag blir dessutom glad av att anlita Angelica.”

Agneta Lindgren, Projektledare Medflyttarservice
Bild av Kentaroo Tryman, Fotograf

”Angelica är skicklig och proffsig i det hon gör, allt från grafisk design till att projektleda de jobb vi gör tillsammans. Hon är väldigt trevlig, enkel att samarbeta med och lyhörd för både kunder och kollegor. Jag har jobbat med reklambyråer i alla olika storlekar, och av resultaten att döma levererar hon en kvalité som man annars hittar bland större byråer. En favoritkollega och i mina ögon ett givet val helt enkelt!”

Kentaroo Tryman, Fotograf